Інформація про продукцію марки ARCHER

27.01.2022

Історія бренду

Австралійський бренд ARCHER заснований в 2004 році на базі виробничої компанії GB Griffiths and Beerens (почала свою роботу в далекому 1959 році) Компанія GB відомий австралійський виробник шин і зірочок найвищої якості Засновники та управління Девід Янг менеджер, Пол Дугган і Марті Гледден інженери із США, які більш ніж тридцять років займалися виробництвом пильних ланцюгів для John Deere Carlton и Oregon Об'єднавши зусилля з співробітниками SABRE американської компанії, яка займалась виготовленням ланцюга, змогла представити повний асортимент ріжучої гарнітури для бензопил і мотокос під брендом ARCHER В 2007 році засновники бренду створили торгово виробничу команію у Китаї PMD International із власним заводом Westernstyle в провінції Чжецзян

На сьогодні компанія являється власником трьох брендів ARCHER ARCHERHarvester та MAKO Асортимент включає запасні частини для бензотех ніки На сьогодні компанія один з небагатьох виробників в своїй сфері який має в асортименті більшість ключових компонентів і комплектуючих для садового та лісового інструменту.

Якість продукції .

Продукція має дуже високі споживчі якості , при цьому вона лишається в доступному, для середнього громадянина , ціновому сегменті .

Ланцюги ARCHER.

Ланцюги виготовляються на сучасній фабриці площею 10 000 квадратних метрів . Для виготовлення ланцюгів використовується німецька легована сталь.Сталь в рулонах подається в пресовий цех, в якому потужні преси штампують частинки ланцюга . Процес виготовлення частинок ланцюга повністю автоматичний.Після штампування , частинки майбутнього ланцюга передаються на гартувальну ділянку . На даний час фабрика має дві повністю автоматичні гартувальні лінії та вісім напівавтоматичних гартувальних постів . Напівавтоматичні гартувальні пости потребують ручної засипки частинок ланцюга в бункер. Далі процес гартування проходить в автоматичному режимі . Після цього ріжуч і зуби ланцюга подаються на ділянку для покриття хромом.Після хромування , ріжуч і зуби передаються в цех заточки. Процесс заточки повністю автоматизовано.

Після того як ріжучі зуби заточено, всі частинки ланцюга передаються в складальний цех. В цьому цеху створюється готовий ланцюг . На даний час на фабриці встановлено 12 автоматичних складальних ліній. Особливу увагу компанія ARCHER приділяє якості своєї продукції . На території фабрики є власна лабораторія контролю якості . Загальна площа лабораторії 100 кв.м.

Загальна вартість обладнання , що використовується для контроля якості близько 6 мільйонів доларів США. Кожну годину співробітники лабораторії беруть зразки продукції з кожного технологічного

процессу. За допомогою сучасного обладнання яким оснащена лабораторія вони перевіряють геометрію ріжучих зубів , заклепок та ланок, міцність та склад металлу ланцюга . В разі виявлення

навіть мінімальних відхилень від стандарту відповідний технологічний процес зупиняється до усунення причини збою.

Цінова політика .

В залежності від групи товарів роздрібна вартість продукції ARCHER для споживача нижча на 15 - 30% ніж в інших брендів . При цьому якість запасних частин залишається на максимальному рівні

Продукція компанії ARCHER ( АРЧЕР) поставляєтся українським покупцям з 2010 року . Особливу увагу ця Австралійська компанія приділяє якості своєї продукції . Прекрасно розуміючи , що професійні користувачі бензопил не хочуть витрачати час на заміну і ремонт, а намагаються максимально швидко виконати заплановану роботу, інженери компанії пропонують найкращі ланцюги з ріжучим зубом " супер зуб" і максимально міцні направляючі шини.

Особливу увагу слід звернути на якість ланцюгів фірми ARCHER. Основною перевагою цих ланцюгів є те, що завдяки закаленому металу заклепок і перед розтягуванню на фабриці , під час виробничого процесу , ланцюги практично не тягнуться . Це дозволяє працювати ланцюгом дуже довго і при правильній заточці використовувати ланцюг до повного ізносу ріжучого зуба.

Завдяки такому великому ресурсу використовувати ріжучі ланцюги для бензопил марки ARCHER виходить дуже вигідно з економічної точки зору . Ці ланцюги володіють  високою швидкістю різання завдяки спеціальній заточці ріжучих зубів . Зуби покриваються слоєм промислового хрому для збільшення твердості і тривалого тримання форми заточки. Такі технічні переваги в доповненні з ефективною системою змазки заклепок роблять ланцюги ARCHER незамінним інструментом для роботи з будь яким типом деревини.

 Завдяки високій якості і доступним цінам ланцюги і шини для бензопил виробництва компанії ARCHER можна знайти у всіх куточках світу . В країнах з холодним або жарким кліматом , на заході чи сході люди віддають перевагу якісним запчастинам марки ARCHER. Основні виробничі потужності компанії розташовані в КНР. На сьогоднішній день продукція ARCHER представлена в 99 країнах по всьому світу.